SALT WATER

16.11.2007

Cu "T" mare


Barbatii sunt tocilari.Cu “t” mare,cum obisnuiam sa spun cand eram mica pentru a-mi intari jignirile inocente adresate prietenelor Ei asimileaza si pun in practica.Vad ca merge o data si invata reteta si pentru urmatoarele dati.Iar cand nu mai merge,ridica nedumeriti din sprancene.
Daca sunt laudati,memoreaza etapele lucrului bine facut.Daca nu isi mai aduc aminte,incearca din rasputeri sa refaca traseul.Daca ceva functioneaza ,nu trebuie reparat sau imbunatatit,pare a fi una dintre convingerile de baza.
Cate taste de calculator n-au fost apasate pentru a da nastere la miile de articole despre mentalitatea masculina.Cate nopti nedormite de femei pentru a intelege "unde au gresit".Cate discutii cu tema "barbatii sunt de pe o alta planeta".Cand totul este atat de simplu.
Nu sunt extraterestrii,nu sunt animale,nu sunt obsedati sexual.Sunt doar niste fiinte care vor sa fie iubite,care au nevoie de apreciere si intelegere,care au temeri ca si noi si care "tocesc" de zor pentru a repeta acea intamplare care le-a adus succesul.Sunt fiinte a caror privire spune: "Iubeste-ma cand o merit cel mai putin ;atunci am nevoie cel mai mult".Adica mai tot timpul .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire