SALT WATER

06.08.2007

"X"---1


Azi mi-am indeplinit una din dorinte.E un pas.Inseamna ca acum am cu o dorinta mai putin.Ca au scazut cantitativ…Pentru ca am reusit in sfarsit sa mananc o merdenea.O banala merdenea,aflata la orice colt de strada si la orice statie de metrou mi-a fost interzisa pana acum. «Nu am timp,cand ma intorc »,imi spuneam in fiecare dimineata cand alergam sa prind verdele la semafor,sa prind masina,sa prind primul metrou,apoi pe cel de-al doilea,sa prind ora exacta cand ajung la serviciu. « Nu am timp,maine dimineata »,imi spuneam si cand alergam inapoi spre casa,incercand sa prind acelasi verde si aceleasi metrouri si aceleasi ore exacte cand trebuia sa fiu in anumite locuri.

Ma gandeam cam cate astfel de "merdenele" tot aman in fiecare zi,lasand mereu pentru alta data ,sub pretextul ca nu am timp,aruncandu-ma in amalgamul orasului de fiecare zi,sistandu-mi orice pofta ce nu are nici o data scadenta si pentru care nu exista penalizari.

Dar maine o sa uit din nou si o sa alerg iar pentru victoria de a prinde metroul si verdele de la semafor,in timp ce ma uit la "merdenelele" din vitrina...: « Nu am timp,cand ma intorc ».

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire