SALT WATER

19.08.2007

SAMBATA CU CEASURI RELE SI CAFEA DULCE




Mai nou,se pare ca si ziua de sambata are ceasuri rele (tre’ s-o pun sub observatie).
A inceput cu o cafea nimerita prea dulce ca sa fie bauta si cu prea putin timp pentru a face alta.La ora 5 AM.
Continua cu pierderea la mustata a tuturor mijloacelor de transport .Deja sunt in intarziere spre serviciu.Ajung.La limita. "O sa fie bine ".Ma incurajez,desi nu cred.
8 ore ce trec ca in sala de asteptare a unui spital cu aer conditionat.Inca 5 ore…..3…..1 ora…..20 de minute…..gata !!!!
Am « iesit ».In caldura dezmatata a Bucurestiului.Mi-e putin rau.De foame,de nesomn,de zapuseala sau de cate putin din fiecare.Ajung intr-un sfarsit in acvariul garsonierei mele.Imi mai revin.Ma simt ca pestele de apa dulce transferat in apa marii.Am multe de facut dar nu ma apuc de nimic.Descarc un film…Nu mai am chef sa-l vad.Sun o prietena.Ne intalnim.Dezbatem foiletonul de intamplari de cand nu ne-am vazut ultima data.Trecem prin toate momentele subiectului : introducere,intriga,desfasurarea actiunii,punctul culminant,deznodamantul.E bine….
Mai tarziu e deja tarziu.Iau un taxi spre casa in timp ce oamenii care nu muncesc duminica de la 7 iau taxiul dinspre casa.Ma ocoleste,observ,dar mi-e lene sa ii spun ca mi-am dat seama .Nu are sa-mi dea rest.Eu ce vina am ?Platesc mai putin decat face cursa.Pana la etajul 4 ma apuca remuscarea.Dupa ce incui usa, imi trece.
Cu o miscare exersata a piciorului deschid calculatorul.Nu am net.Nu mi s-a intamplat niciodata lucrul asta.Cum sa nu am net?Sun pe toate numerele de telefon din agenda care se termina cu « ….net ».Sunt inchise.Aha !Deci stiau de asta.A fost o inscenare.Ma resemnez imaginandu-ma in biroul unde platesc taxa,in fata doamnei rubiconde speriata ca pierde un client valoros ca mine.Probabil imi vor pune la dispozitie o linie verde, speciala pt mine in astfel de situatii,care oricum nu se vor mai repeta.
Se apropie ora 12.O sa treaca sambata.Si ceasurile rele.
Vreau sa apuc 5 ore intacte de somn,nu inainte de a fuma o tigara.Nu mai am tigari.Si nici somn.O plimbare matinala la non stop ?Presupune efort,iar efortul meu este in concediu.Ca doar eu i-am semnat cererea de concediu,dar nu imi mai aduc aminte pana cand.Imi vine sa injur,dar fetele nu injura.Ele doar se imbraca in roz si asteapta Fat - Frumosul(oare el s-ar duce la non stop ?)
Hmmm...Chiar sunt imbracata in roz.Acum chiar injur. Privesc si partea buna a lucrurilor.Maine voi sti cate lingurite de zahar sa pun la cafea.Ca de la ea a pornit totul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire